• Inici de la 21a edició del Voluntariat per la llengua de Castelldefels

  IMG_8355Divendres 7 de novembre va tenir lloc la presentació de la 21a edició del Voluntariat per la llengua a Castelldefels. Durant l’acte es van constituir les parelles lingüístiques. A continuació, es van presentar les activitats previstes per a aquesta edició i el quart quadern de la col·lecció Parlem tu i jo. Anem a casa?

  La col·lecció Parlem tu i jo té l’objectiu facilitar el diàleg i la conversa entre les persones aprenentes i les voluntàries que formen part del programa Voluntariat per la llengua. Tots els quaderns d’aquesta col·lecció es poden descarregar de manera gratuïta. La proposta principal d’aquest volum és llegir i conversar sobre diferents aspectes relacionats amb les cases on vivim.

  Les persones, les entitats i els establiments comercials que vulguin participar en el programa han de posar-se en contacte amb el Servei Local de Català de Castelldefels presencialment (Casal de Cultura, c. Bisbe Urquinaona, 23-25), per telèfon (93 664 42 11) o per correu electrònic (castelldefels@cpnl.cat).

  Notícia al web del CNL Eramprunyà

  Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

  Ràdio Castelldefels entrevista participants del Voluntariat per la llengua

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL