• El llibre del mes de desembre: Conte de Nadal, de Charles Dickens

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix. Farem un recull amb tots els llibres recomanats i el publicarem en aquest web per Sant Jordi.
  El llibre del mes de desembre: Conte de Nadal, de Charles DickensConte de Nadal

  Quin llibre ens voleu recomanar?

  Conte de Nadal

  Autor: Charles Dickens

  El vell Ebenezer  Scrooge és un home de negocis avar i sense compassió que no coneix la caritat i, el pitjor de tot, odia el Nadal. Però la visita de l’espectre del seu soci i de tres esperits nadalencs l’obligarà a fer un viatge revelador pels Nadals del passat, del present i del futur que li canviarà la vida.

  Conte de Nadal és un clàssic universal que ha traspassat tot tipus de fronteres, com ho demostren les nombroses adaptacions (cinematogràfiques, teatrals, d’animació, etc.) que se n’han fet.

  També el podeu trobar adaptat a lectura fàcil: Gestió i promoció editorial – col·lecció Vincles (adaptació de Lluís Quintana)

  Els podeu trobar a les llibreries i a la xarxa de biblioteques.

  Els podeu demanar a les biblioteques.

  1. RECOMANA UN LLIBRE
  2. FÒRUM SOBRE LLIBRES: Què llegeixes?

  SLC de Sant Boi de Llobregat

  Enllaços relacionats

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL