• Els llibres del mes de gener: Les claus de vidre i Qui és el culpable? de Jaume Fuster

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix. Farem un recull amb tots els llibres recomanats i el publicarem en aquest web per Sant Jordi.
  Els llibres del mes de gener: Les claus de vidre i Qui és el culpable? de Jaume FusterLes claus de vidre

  Quin llibre ens voleu recomanar?

  Les claus de vidre

  Autor: Jaume Fuster

  És una novel·la de gènere negre en la qual Lluís Arquer, un detectiu barroer i poc  subtil , haurà d’esbrinar els disset enigmes que aniran sorgint .Es tracta, doncs, de relats curts on els lectors tenen l’oportunitat de donar nom i cognoms al culpable. A les pàgines finals del llibre el protagonista ens revela la solució de cada cas i ens explica com hi ha arribat.

  Qui és el culpable?   

  Autor: Jaume Fuster

  Adaptat a lectura fàcil

  Selecció de cinc relats de l’escriptor, traductor i guionista Jaume Fuster, representant català contemporani de la narració policíaca i d’intriga, i creador del detectiu privat Lluís Arquer. Aquest personatge explica, sovint amb ironia, la història de cinc casos en què ha participat per trobar l’autor o la causa d’uns fets que van contra la llei: robatoris, assassinats, desaparicions, etc.

  Els podeu trobar a les llibreries i a la xarxa de biblioteques.

  1. RECOMANA UN LLIBRE
  2. FÒRUM SOBRE LLIBRES: Què llegeixes?

  SLC de Sant Boi de Llobregat

  Enllaços relacionats
  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL