• Ateneu Torrellenc: A ritme de boleros i tangos

  Banda de Música del Prat: A ritme de boleros i tangos

  Diumenge 1 de febrer, 18h

  Ateneu Torrellenc (plaça de l’Ajuntament, 2, Torrelles de Llobregat)

  A ritme de boleros i tangos és un espectacle pensat per a gaudir d’una tarda especial per als amants de les bones cançons d’amor de tota la vida. Us proposem un viatge sense fronteres on podrem gaudir dels ritmes llatinoamericans més emblemàtics com són el bolero i el tango. Us oferim una selecció dels temes més representatius d’aquests gèneres de tota la vida de la mà de la Banda de Música del Prat de Llobregat, una prestigiosa formació de 50 músics amb una reeixida trajectòria i amb un repertori que abasta des dels estils més clàssics fins a la música tradicional i moderna.

  DURADA: 80 minuts

  DIRECCIÓ ARTÍSTICA:  Joan Carles Chordà i Escrivà

  Recordeu que si es presenta el carnet d’alumne dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística o de participant del Voluntariat per la llengua es pot gaudir d’un 10 % de descompte en el preu de l’entrada dels espectacles de l’Espai A

  MÉS INFORMACIÓ

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL