• El llibre del mes de març: La casa sota la sorra, de Joaquim Carbó

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix. Farem un recull amb tots els llibres recomanats i el publicarem en aquest web per Sant Jordi.
  El llibre del mes de març: La casa sota la sorra de Joaquim CarbóLa casa sota la sorra

  Quin llibre ens voleu recomanar?

  La casa sota la sorra

  Autor: Joaquim Carbó

  En Pere Vidal, un barceloní de vint-i-set anys, troba feina a partir de la lectura d’un misteriós anunci al diari. Un seguit de contactes telefònics el posaran en relació amb uns desconeguts i amb un seguit de pistes que suposaran l’inici de la seva aventura.

  Després d’un accidentat i emocionant recorregut a través del Caire i les terres del Nil, el protagonista arriba a la casa sota la sorra, seu d’una organització secreta instal·lada al Sudan que es dedica a tota mena de negocis bruts. Aquesta organització està dirigida pel malèvol arqueòleg alemany Timoteus Wander (el senyor Ti), el qual farà tots els possibles perquè en Pere Vidal no en pugui escapar.

   

  També el podeu trobar adaptat a lectura fàcil:

  Educaula – col·lecció llibre obert (adaptació de Toni Salas)

  RECOMANA UN LLIBRE AQUÍ


  SLC de Sant Boi de Llobregat

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL