• Hem visitat les Termes Romanes i el Museu de Sant Boi

  Divendres 6 de març el SLC de Sant Boi de Llobregat va organitzar una visita guiada a les Termes Romanes de Sant Boi de Llobregat i al Museu de Sant Boi. Les persones assistents van poder participar al joc de les Termes i el Museu, que consistia en vuit preguntes sobre les Termes i el Museu.
  Hem visitat les Termes Romanes i el Museu de Sant BoiVoluntariat i alumnat del SLC de Sant Boi de Llobregat durant la visita a les Termes Romanes de Sant Boi 41 persones van gaudir de les explicacions del tècnic de Difusió i Serveis Pedagògics del Museu de Sant Boi, Joanjo Esteban,  durant la visita guiada a les Termes Romanes de Sant Boi. Després van poder visitar el Museu de Sant Boi i  respondre les preguntes del Joc de les Termes i el Museu.

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia al portal VxL
  2. Notícia al web del CNL Eramprunyà

   

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL