• Teatre a l’Ateneu de Torrelles de Llobregat (Espai A)

    Figuretes de Vidre

    Tequatre – Figueres

    Figuretes de vidre és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

    La peça és un retrat de la silenciosa desesperació dels anys 30, una evocació a la nostàlgia dels temps passats, de la soledat i dels amors perduts. Un reflex, per sobre de tot, de la necessitat de somiar.

    La companyia de Figueres Tequatre proposa una posada en escena delicada i intimista d’un dels textos imprescindibles del mític dramaturg nord-americà.

     DURADA: 100 minuts

    AUTOR: Tennessee Williams

    DIRECCIÓ ARTÍSTICA:  Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

    INTÈRPRETS: Jaume Pujadas, Carme Magester, Cristina Carbonell, Ricard Catalan, Ramon Gómez.

    WEB: www.tequatre.org

    MÉS INFORMACIÓ, AQUÍ

    Recordeu que si es presenta el carnet d’alumne o de Vxl es pot gaudir d’un descompte en el preu de l’entrada dels espectacles de l’Espai A.

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL