• Teatre a l’Ateneu de Torrelles de Llobregat (Espai A)

  Figuretes de Vidre

  Tequatre – Figueres

  Figuretes de vidre és probablement l’obra més autobiogràfica de Tennessee Williams, on el mateix autor es converteix en el protagonista. A través dels seus records, de les seves paraules, l’espectador s’endinsa en alguns dels aspectes potser més colpidors i dolorosos de la seva vida.

  La peça és un retrat de la silenciosa desesperació dels anys 30, una evocació a la nostàlgia dels temps passats, de la soledat i dels amors perduts. Un reflex, per sobre de tot, de la necessitat de somiar.

  La companyia de Figueres Tequatre proposa una posada en escena delicada i intimista d’un dels textos imprescindibles del mític dramaturg nord-americà.

   DURADA: 100 minuts

  AUTOR: Tennessee Williams

  DIRECCIÓ ARTÍSTICA:  Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

  INTÈRPRETS: Jaume Pujadas, Carme Magester, Cristina Carbonell, Ricard Catalan, Ramon Gómez.

  WEB: www.tequatre.org

  MÉS INFORMACIÓ, AQUÍ

  Recordeu que si es presenta el carnet d’alumne o de Vxl es pot gaudir d’un descompte en el preu de l’entrada dels espectacles de l’Espai A.

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL