• Lectures dramatitzades per commemorar el Dia Mundial del Teatre

  Al Servei Local de Català de Gavà i a la Biblioteca Josep Soler Vidal
  Lectures dramatitzades per commemorar el Dia Mundial del Teatre L’Institut Internacional del Teatre va proclamar el 27 de març com a Dia Mundial del Teatre i el CNL Eramprunyà ha volgut commemorar aquesta efemèride amb dues lectures dramatitzades.El dia 17 de març va tenir lloc una lectura dramatitzada d’El lladre de Tortosa i altres llegendes, en versió adaptada a la lectura fàcil. L’activitat es va fer a la Biblioteca Josep Soler Vidal conjuntament entre tertulians del club de lectura fàcil de la biblioteca, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i alumnat dels cursos del Servei Local de Català de Gavà. A més, la biblioteca va fer un sorteig d’entrades per anar al teatre Espai Maragall de Gavà entre tots els participants a aquesta activitat.

  El dia 26 alumnat i voluntariat de Gavà van escenificar conjuntament una altra lectura dramatitzada, aquest cop d’escenes de l’obra de teatre Delicades, d’Alfredo Sanzol i T de Teatre. L’activitat es va fer al Servei Local de Català de Gavà.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Àlbum de fotos de les lectures dramatitzades

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL