• Stand by me Doraemon al XVIII Cicle de cinema infantil en català de Castelldefels

  cartell maig imatge reduïdaEl mes de maig es projectarà Stand by me Doraemon als Yelmo Cines Castelldefels dins el Cicle de cinema infantil en català. Les projeccions tindran lloc el dissabte 16 de maig (16 h) i diumenge 17 (12 h).

  La missió d’en Doraemon està arribant a la fi perquè sembla que ha aconseguit encarrilar el futur d’en Nobita. Serà un comiat definitiu?

  Dins del cicle, organitzat pel Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Yelmo Cines i de l’Ajuntament de Castelldefels, es programa una pel·lícula mensual destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes de novembre i finalitzen el mes de juny.

  L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle tindrà un preu únic de 4 euros, que s’aplicarà a tothom sense necessitat de presentar cap val de descompte.

   

  Stand by me Doraemon

  Dissabte 16 (16 h) i diumenge 17 de maig (12 h)

  a Yelmo Cines Castelldefels (l’Ànec Blau)

  https://www.youtube.com/watch?v=jXOIQ7Lvmz0

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL