• El llibre del mes de maig: El violí d’Auschwitz de M. Àngels Anglada

  En aquesta nova activitat, nosaltres us recomanem un parell de llibres cada mes i vosaltres teniu un espai per fer el mateix.

  El violí d’Auschwitz  Autora:  M. Àngels Anglada

  Maria Àngels Anglada ens trasllada a un petit camp de concentració del III Reich, depenent del temut camp d’Auschwitz, prop de Cracòvia, on un lutier jueu, Daniel, ha de construir, en un termini de temps que desconeix, un violí que soni com un Stradivarius.

  El violí d’Auschwitz és la novel·la més traduïda i reeditada de Maria Àngels Anglada i la que ha tingut més ressò en la crítica, tant en el nostre país com a l’estranger, com demostra el fet que hagi estat traduïda a catorze idiomes.

    El llibre del mes de maig: El violí d’Auschwitz de M. Àngels Anglada

  També el podeu trobar adaptat a lectura fàcil:  Eumo editorial – col·lecció Català Fàcil 17. Adaptació: Elisenda Galobardes i Tuneu

  El podeu demanar a les biblioteques de Sant Boi

  Més informació:

  1. Sobre l’autora i els seus llibres
  2. Sobre el llibre
  3. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  4. Recomana un llibre aquí

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL