• Mou-te en català amb el VxL gavanenc

  Amb una voluntària del Voluntariat per la llengua i usuària del Banc del Temps de Gavà
  Caminada saludable per la platja El dissabte dia 20 de juny va tenir lloc una caminada saludable per la platja.La caminada va ser conduïda per la voluntària del Voluntariat per la llengua gavanenc Maria Casas. Aquesta voluntària també ho és del Banc del Temps de Gavà (BATEGA), entitat col·laboradora amb el VxL i promotora d’aquesta activitat.Aquesta activitat s’ha emmarcat dintre del programa Mou-te en català, un pla de foment de l’ús del català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Notícia al portal VxL
  3. Caminada maig 2015
  4. Caminada març 2015
  5. Caminades anteriors

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL