• Exposició “Mirades i veus del català”

  Del  9 al  27 de novembre de 2015
  Sala d’actes de L’Olivera (pl. Montserrat Roig, 1)
  Sant Boi de Llobregat
  Exposició Mirades i veus del catalàMirades i veus del català té com a objectiu fomentar l’ús social del català com a llengua comuna i valorar l’esforç de les persones nouvingudes envers l’aprenentatge de la llengua catalana. Està promoguda per Plataforma per la Llengua, l’Ajuntament de Barcelona  i el CPNL.

  A través de diferents plafons i sis vídeos, l’exposició recull dades estadístiques i reflexions de catalanoparlants d’orígens culturals diversos.

  L’exposició és també un espai d’intercanvi en contínua transformació. Per això, finalitza amb un plafó que recull les aportacions del públic assistent, i disposa d’aquest web http://miradesiveusdelcatala.cat per continuar recollint i ampliant les mirades i veus del català.

  L’exposició es pot visitar de manera individual o en grup. Cal fer reserva prèvia si voleu fer la visita en grup. Us animem a visitar-la amb el vostre alumnat o amb els membres de la vostra associació o entitat.  Us farem arribar el dossier amb propostes de dinamització de la visita amb activitats abans i durant la visita.

  Reserves per a grups i informació: santboi@cpnl.cat –  93 652 95 85 (Rosa M. Picó)

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  2. Entrevista a Ràdio Sant Boi

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL