• Visita guiada al Parlament de Catalunya per a l’alumnat i el voluntariat del SLC de Sant Boi

    Visita guiada al Parlament de Catalunya per a l'alumnat i el voluntariat del SLC de Sant BoiDivendres 5 de febrer l’alumnat i el voluntariat del SLC de Sant Boi de Llobregat van gaudir d’una visita guiada al Parlament de Catalunya.

    Trenta persones, entre alumnat i voluntariat, van assistir a la visita guiada del Parlament de Catalunya. La nostra guia, Noemí, va explicar la història de l’edifici i de la institució. També va comentar anècdotes i va respondre les preguntes que li van fer les persones assistents.

    NOTÍCIA AL WEB DEL CNL ERAMPRUNYÀ

    NOTÍCIA AL PORTAL VxL

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL