• Esbart Manresà de dansaires a l’Ateneu Torrellenc

  Ritual i Festa – DANSA –

  Diumenge 1 de maig a les 18.00 h a l’Ateneu Torrellenc (Carrer Major, 2, Torrelles de Llobregat)

  Dins de Ritual i Festa trobarem una primera part on es desgrana un seguit de propostes coreogràfiques de diferents estils i autors. Es treballa sobre músiques d’estils diversos amb coreografies que ens endinsen en diferents territoris: País Valencià, Garrotxa, Terres de l’Ebre, Mallorca …
  A la segona part es presenta el muntatge coreogràfic que dóna títol a l’espectacle. Un treball basat en el ritual i l’entorn festiu que envoltava els ritus del traspàs de càrrecs de les confraries de la Verge del Roser, a les darreries del segle XVIII.

  Durada: 80 minuts
  Direcció Artística: Jordi Gros Santasusana

  Si presenteu el carnet d’alumne o del Voluntariat per la llengua podreu gaudir d’un 10 % de descompte en el preu de l’entrada dels espectacles de l’Espai A.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  1. Més informació
  2. Espai A
  3. Contacte amb l’Ateneu Torrellenc
  4. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL