• El Voluntariat per la llengua forma 10.022 parelles lingüístiques durant l’any 2015

    vxl_bossa_nansesEl programa Voluntariat per la llengua (VxL), impulsat per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), va assolir l’any 2015 les 100.000 parelles lingüístiques.
                                                                                                                                                                                                                                          Iniciat l’any 2003, el programa vol facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Per fer-ho, es formen parelles entre persones que parlen habitualment català (voluntaris) i persones interessades a agafar fluïdesa (aprenents).  Cada parella es troba almenys una hora a la setmana, durant 10 setmanes.
                                                    ENLLAÇOS RELACIONATS:
    1.  NOTÍCIA AL WEB DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
    2. PORTAL DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL