• El Palau de la Música Catalana i el Consorci per a la Normalització Lingüística, treballaran conjuntament per fomentar la llengua i la cultura catalana

    La presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Ester Franquesa, i la presidenta del Patronat de la Fundació Privada Orfeó Català – Palau de la Música Catalana, Mariona Carulla, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que té com a objectiu la realització d’activitats de foment cultural adreçades a diversos col·lectius del CPNL.

    Aquest conveni consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l’ús social del català com a eina de convivència i difondre la llengua, el patrimoni i la cultura catalanes a tota la població.

    D’acord amb aquest conveni, la Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana ofereix a alumnes del CPNL, participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) i treballadors del Consorci, una promoció 2×1 per als espectacles programats durant la temporada previ acord entre les dues parts. També inclou la mateixa promoció per a les visites guiades que el Palau de la Música Catalana organitza els dimecres a les 12.30 h.

    Per la seva banda, el CPNL es compromet a difondre entre els seus usuaris i a la societat en general l’adhesió del Palau de la Música com a entitat col·laboradora del Consorci. Un altre dels acords signats per part del Consorci és la difusió dels espectacles promoguts a través dels canals de comunicació dels 22 centres de normalització lingüística (146 punts d’atenció al públic) del CPNL:  pàgines web, mitjans de comunicació locals, xarxes socials, butlletins electrònics, etc.

    El CPNL, amb el programa Llengua, cultura i cohesió, motiva l’aprenentatge i l’ús de la llengua del seu alumnat i dels participants del Voluntariat per la llengua a partir del coneixement del patrimoni literari i cultural del país, així com també de les entitats socials, culturals i esportives de cada població.

    ENLLAÇOS:

    1. Notícia al web del Consorci per a la Normalització Lingüística
    2. Patronat de la Fundació Privada Orfeó Català – Palau de la Música Catalana
    3. Programa Llengua, cultura i cohesió

     

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL