• El Futbol Club Barcelona (FCB) ofereix una promoció en l’entrada general a la Camp Nou Experience (Tour i Museu)

  campnougranEl Futbol Club Barcelona (FCB) ofereix una promoció per als voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua (VxL)  i l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). L’avantatge promocional es concreta en un 25 % de descompte en l’entrada general a la Camp Nou Experience (Tour i Museu) comprant l’entrada a les taquilles del Club. El descompte és vàlid fins al 31 de desembre de 2016.

  La visita inclou un circuit pels racons més emblemàtics del Camp Nou i l’entrada al Museu del FCB, on es mostren tots els trofeus aconseguits per totes les seccions esportives del club català al llarg de la seva història.

  Aquesta promoció s’emmarca en el programa Llengua, cultura i cohesió del CPNL i consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l’ús social del català com a eina de convivència i difondre la llengua, la història i la cultura catalanes entre tota la població.

  ENLLAÇOS:

  1. Notícia al web del CPNL
  2. Camp Nou Experience 
  3. Programa Llengua, cultura i cohesió 

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL