• Vols descobrir el nostre patrimoni cinematogràfic?

  La Filmoteca de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil!

   

  El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Filmoteca de Catalunya han signat un conveni de col·laboració per fomentar i promocionar activitats cultu­rals. L’objectiu d’aquesta col·laboració s’emmarca en la voluntat de les dues institucions d’impulsar i difondre el patrimoni, la llengua i la cultura catala­nes com a instruments de convivència i cohesió social 

  En aquest sentit, la Filmoteca de Catalunya ofereix un preu reduït (3 €) en l’entrada individual a tot l’alumnat del Consorci i als participants en el programa de Voluntariat per la llengua (VxL) presentant el seu carnet d’estudi­ant o de VxL quan comprin les entrades a les taquilles de la Filmoteca (Plaça de Salvador Seguí, 1-9. Barcelona).

  Aquesta promoció no és acumulable amb altres descomptes que ofereix la Filmoteca de Catalunya.

  —————————————————————————————————-

  ENLLAÇOS D’INTERÈS:

  Filmoteca de Catalunya

  Programació

  Conveni de col·laboració

  Notícia signatura conveni de col·laboració

  Notícia al portal del Voluntariat per la llengua

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL