• Vols descobrir la Biblioteca de Catalunya i el seu fons documental?

  La Biblioteca de Catalunya i el CPNL t’ho posem fàcil!

  El Consorci per a la Normalització Lingüística i la Biblioteca de Catalunya han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu la realització d’acti­vitats de foment cultural adreçades a diversos col·lectius del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

  La Biblioteca de Catalunya ofereix als alumnes del CPNL i als participants en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) diversos avantatges:

  1. Visites guiades a la Biblioteca de Catalunya i a l’Arxiu Joan Maragall per a grups d’un màxim de 25 persones 
   • La persona responsable del grup té 2 opcions per sol·licitar la visita:
    1.1. A través del Formulari web. http://www.bnc.cat/
    A l’apartat Visita’ns > Visites guiades hi ha el formulari de Sol·licitud de visita per a cada equipament concret.
    S’han d’emplenar totes les dades que es demanen i fer una proposta del dia i l’hora que es vol fer la visita. Al camp Nom de l’organització s’ha de posar Consorci per a la Normalització Lingüística. A Observacions cal indicar que el grup és d’alumnes del CPNL o de participants en el VxL perquè la Biblioteca pugui aplicar l’exempció de pagament.
    1.2. Per correu electrònic a sfont@bnc.cat. En el missatge s’ha d’indicar el dia i hora proposats per fer la visita i també informar que el grup el formen perso­nes vinculades al Consorci (alumnes o participants en el VxL) perquè us apli­quin l’exempció de pagament.
  2. Visites individuals o en grup (no hi ha un màxim de persones) a les exposicions de la Biblioteca de Catalunya i visites guiades per a grups (màxim de 25 persones) amb el comissari de les exposicions de la Biblioteca de Catalunya sempre que es concreti prèviament la visita
   • Per sol·licitar la visita, la persona interessada (en el cas de la visita individu­al) o la persona responsable del grup (per a les visites en grup) ha de contac­tar amb el senyor Sergi Font (sfont@bnc.cat). En el correu de sol·licitud s’ha d’indicar la condició d’alumne del CPNL o participants en el VxL tant en el cas de visita individual com de grup perquè la Biblioteca pugui aplicar l’e­xempció de pagament.

  La programació de les exposicions es pot consultar al web de la Biblioteca de Catalunya. Les mostres s’ubiquen a dos espais concrets:

  • a l’Espai Zero, al vestíbul de la Biblioteca
  • a la Sala d’Exposicions, a peu de carrer sota l’escala gòtica d’accés a la Biblioteca.

  ENLLAÇOS:

  1. Biblioteca de Catalunya
  2. Sol·licitud de visites guiades
  3. Exposicions programades

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL