• T’agraden les parelles ben avingudes? Al Voluntariat per la llengua, sí!

  Nova acció promocional del Voluntariat per la llengua

   

  T’agraden les parelles ben avingudes? Tens ganes de parlar en català amb gent que l’està aprenent? Fes-te voluntari per la llengua. Ara també virtual! Visita l’adreça vxl.cat
  Necessites practicar el català? Inscriu-te al Voluntariat per la llengua. Ara també virtual. Visita l’adreça vxl.cat
   
  La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) han iniciat una acció de difusió del Voluntariat per la llengua (VXL) amb l’objectiu de promoure aquest programa i donar a conèixer que té una nova modalitat virtual, pensada per a persones que, per la distància geogràfica, no poden coincidir presencialment. L’eix central de la campanya és un vídeo amb parelles ben avingudes que convida a inscriure’s al programa.

  Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. El compromís de les parelles lingüístiques és trobar-se una hora la setmana durant almenys 10 setmanes per parlar, en català, del que vulguin en un context distès, el dia i l’hora que els vagi bé. Amb la modalitat virtual, ho podran fer des d’un ordinador o dispositiu mòbil amb el programa de videoconferència que més els convingui.
  Per participar al programa cal ser major d’edat i indicar l’opció escollida entre la modalitat virtual, la presencial o ambdues.
  ENLLAÇOS RELACIONATS:
  1. Vídeo parelles ben avingudes
  2. #VxLParellesBenAvingudes
  3. Fes-te aprenent o voluntari VxL
  4. Notícia al Facebook del Voluntariat per la llengua
  5. Notícia al web del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà
  6. Notícia al portal del Voluntariat per la llengua
  7. Piulada a Twitter

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL