• Noves lectures ‘Llegir per parlar, llegir per aprendre’

  fullsLlegirperparlariaprendreLlegir per parlar, llegir per aprendre és un material editat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb la finalitat reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua a través de la lectura.

  Els destinataris del programa són la població adulta en general i, en particular, l’alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística a partir del nivell A2, els participants del programa Voluntariat per la llengua, els participants dels clubs de lectura, etc.

  El material consta d’una guia didàctica i 40 fulls que proposen activitats de conversa a partir de la lectura de textos reals de tipologia diversa.

  ENLLAÇOS:

  1. Descarregueu aquí les fitxes d’aquest material
  2. Notícia al web del CNL Eramprunyà
  3. Notícia al web de la Generalitat

   

  Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL