• Celebrem el Dia del Voluntariat 2019! Testimoni doble: Juan i Marisol

    Hola!
    Nosaltres som el Juan i la Marisol. Fem de voluntaris a la Creu Roja de Castelldefels i també al Voluntariat per la llengua de Gavà.
    Formem part d’aquests grups des de ja fa uns anys i estem encantats amb aquestes experiències tan gratificants i enriquidores que ens fan sentir útils i ens permeten poder ajudar els altres; a més a més, hi parlem en català i practiquem aquesta llengua.
    Us recomanem l’experiència del Voluntariat!
    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL