• El VxL busca participants per a la nova campanya publicitària del programa

  La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) preparen una nova campanya publicitària del Voluntariat per la llengua (VxL) que protagonitzaran per primera vegada participants reals en el programa.

  Totes les persones amb carnet de VxL vigent (no cal que tinguin cap tipus d’experiència prèvia en l’àmbit de la publicitat o la interpretació) podran inscriure’s fins al divendres 7 de febrer en el càsting que es farà a les ciutats de Girona, Barcelona i Tarragona els dies 11, 12 i 13 de febrer respectivament en horari de tarda (de 15 a 19 h aproximadament).

  D’aquesta manera, els participants en parelles lingüístiques del VxL no només tindran l’oportunitat de ser escollits per sortir a la campanya, que es podrà veure durant el segon trimestre de l’any en diversos mitjans de comunicació i les xarxes socials, sinó que podran gaudir d’una experiència en l’àmbit de la publicitat.

   

   

   

   

   

  1. Tota la informació relativa a la inscripció, les bases i les condicions es pot consultar aquí: https://www.vxl.cat/casting2020.
  2. Lloc on es farà el càsting a la ciutat de Barcelona: la productora comunicarà als inscrits aquesta informació per telèfon
  3. Dia del càsting a la ciutat de Barcelona: dimecres 12 de febrer
  4. Hora: tot el dia, diversos horaris
  5. Si voleu, us podeu inscriure al càsting de les ciutats de Girona (11 de febrer) o Tarragona (13 de febrer), no cal que sigui a la vostra província
  6. Us podeu inscriure al càsting sense la vostra parella lingüística
  7. MOLT IMPORTANT: un cop us hàgiu inscrit al càsting ho heu de comunicar a vxl.eramprunya@cpnl.cat al més aviat possible, a fi de rebre el carnet VxL actualitzat
  8. AVÍS: aquesta és una activitat no retribuïda; per participar en el càsting cal llegir les bases que figuren en aquest document, que s’haurà de signar en el dia i lloc de la convocatòria.

  Animeu-vos a participar-hi!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL