• Voluntariat per la llengua a l’IES Torre Roja de Viladecans

    El 6 de febrer febrer 13 parelles lingüístiques de l’IES Torre Roja van fer la primera tertúlia VxL dintre del Servei comunitari de Voluntariat per la llengua al qual s’han inscrit. Es tracta de 25 alumnes de 4t d’ESO i un alumne de 17 anys que fa un mòdul FP a Can Calderon, que va assistir a la sessió acompanyat d’un tutor.

    A la primera sessió van assistir una professora de referència de l’IES i una tècnica LIC de Serveis Educatius. Durant l’acte de presentació  es va fer també la primera part d’una de les 10 trobades lingüístiques, amb material específic per a estudiants d’institut.

    GALERIA DE FOTOS

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL