• 3 mesos gratis de revistes digitals en català per als VxL gràcies a l’APPEC

    L’Associació Catalana de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) ofereix als participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) amb carnet del VxL vigent 3 mesos gratis de revistes digitals en català d’iQuiosc.

    L’iQuiosc és el primer (i únic) quiosc digital de publicacions periòdiques en català (diaris, revistes, premsa territorial i publicacions gratuïtes). Les revistes del seu catàleg es poden llegir des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil i és per això que també son a l’abast dels voluntaris i aprenents que resideixen fora de Catalunya. S’hi poden trobar revistes de diverses temàtiques: des de l’arquitectura fins la salut, passant per la ciència, els viatges, l’ecologia, la religió, l’economia, la música, l’educació, la llengua i la literatura, els esports, la història, l’excursionisme o la gastronomia, entre d’altres.

    Què s’ha de fer per gaudir de la promoció? 

    ► Accediu a la pàgina web llengua.iquiosc.cat

    ► Cliqueu el botó “Vull subscriure’m ara” i introduïu el codi promocional que us facilitarà el dinamitzador del VxL amb qui teniu contacte per reduir el preu a 1 cèntim.

    ► Creeu un usuari o inicieu la sessió.

    ► Haureu de fer un pagament de 0,01€ en concepte de validació de la targeta de crèdit que us serà retornat uns dies després.

    ► Gaudiu de totes les revistes a través del web o de les aplicacions per a Android i iOS.

    La renovació de les subscripcions és automàtica. Un cop passats els tres mesos de promoció es cobrarà la tarifa normal de 9.99 € al mes. Per desactivar aquesta opció podeu fer-ho a “El meu compte” > “Tarifa plana”. 

    ENLLAÇOS RELACIONATS:

    Notícia al portal del Voluntariat per la llengua i més enllaços

    Pàgina de la promoció per al Voluntariat per la llengua

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL