• Perruqueria Nova, establiment col·laborador amb el Voluntariat per la llengua de Gavà

  Dintre de la campanya de difusió d’establiments adherits al Voluntariat per la llengua, publiquem aquesta entrevista amb un comerç col·laborador:

  1.-  Quantes persones treballeu en aquest establiment? Qui sou?  Jo sola, Isabel Sanou; soc la propietària del negoci.

   

  2.- Quan es va inaugurar aquest establiment? El vas inaugurar tu o és un negoci familiar? Vaig inaugurar la perruqueria el 19 de desembre de 1991. L’any que ve farà 30 anys que em vaig embarcar en aquest projecte.

   

  3.- Per què es diu així, Perruqueria Nova? Em va agradar aquest nom perquè és una paraula, un concepte, que dona la idea d’estar al dia.

   

  4.- Quins serveis ofereixes? Canvi d’imatge segons la forma de la cara i l’aspecte personal; tractaments per al cabell amb productes ecològics.

   

  5.- Quin és el producte estrella? Els xampús.

   

  6.- Segur que en tot aquest temps has viscut en aquest negoci moltes anècdotes; ens n’expliques alguna? Una anècdota de les més curioses es va donar quan vaig creure que feia una bona obra atenent una persona que semblava viure amb pocs recursos econòmics i després vaig saber que tenia força diners.

   

  7.- Com has viscut el confinament? Com t’has adaptat a aquesta nova etapa? Quines mesures has pres? Considero que no he portat malament el confinament, l’he viscut amb acceptació. Intento viure el dia a dia el millor possible. Quant a les mesures que he pres, han estat i són aquestes: cita prèvia, gel hidroalcohòlic, mascareta obligatòria, desinfecció, roba protectora d’un sol ús, distància i dos clients alhora com a màxim.

   

  8.- Vols afegir-hi alguna cosa més? Ens trobem en un moment de molta ignorància general i hem de caminar a poc a poc.

   

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Esperem que ben aviat us puguem visitar amb l’alumnat dels cursos. Mentrestant, convidem els lectors i els participants en el Voluntariat per la llengua a gaudir del comerç de proximitat alhora que practiqueu el català visitant aquest establiment.

  ENLLAÇOS RELACIONATS:

  Llista d’establiments col·laboradors

  Notícia al web del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL