• Dia Internacional de la Llengua Materna al CNL Eramprunyà

    El dia 21 de febrer és el Dia internacional de la llengua materna i va ser aprovat a la Conferència General de la UNESCO el novembre de 1999. Està destinat a difondre la importància del reconeixement i la pràctica de les llengües maternes del món, sobretot les minoritàries, moltes de les quals estan en perill d’extinció.

    Voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà (municipis de Castelldefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans) han volgut commemorar aquesta data fent visible algunes de les llengües maternes del seu entorn familiar.

    Les etiquetes que es faran servir a les xarxes socials per a aquesta celebració són  #DILM #DILM_CPNL

    Galeria de fotos

    Print Friendly, PDF & Email

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL