• El Sáhara, el primer comerç aprenent de Sant Boi de Llobregat

    La botiga de fruites i verdures El Sáhara és el primer establiment de Sant Boi que participa en el programa dels Comerços aprenents

    Norddin Rizki és l’encarregat de la botiga de fruites i verdures El Sáhara, del carrer Jon Martí, 8, de Sant Boi de Llobregat. Va arribar del Marroc l’any 2016 i està molt content d’haver participat en el programa Comerços aprenents, perquè així ha après una après una mica de català.

    Comerços aprenents és una proposta del Consorci per a la Normalització Lingüística per facilitar un aprenentatge bàsic de català a persones que treballen de cara al públic en petits comerços i que, si bé entenen el català, no el parlen. La formació, a càrrec d’un tècnic de normalitzció lingüística, consisteix en 10 sessions, d’uns 20 minuts de durada, a la mateixa botiga. Bàsicament, es tracta d’ensenyar el vocabulari del sector comercial i les estructures lingüístiques bàsiques en català (salutacions, comiats, numerals per indicar els preus, els dies de la setmana, etc.).

    ENLLAÇOS RELACIONATS:

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL