• S’amplia la xarxa d’establiments compromesos amb l’ensenyament de català   

    OLYMPUS DIGITAL CAMERADurant aquest mes de maig, 17 establiments dels nuclis de Calafell, la Platja i Segur han signat un acord amb el Consorci per a la Normalització Lingüística per col·laborar en l’ensenyament del català al municipi. Concretament, s’han compromès a garantir que les persones que hi entrin trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que ho facin amb dificultat.

    Aquests establiments s’afegeixen als 32 que la van crear el maig del 2014, de manera que actualment la Xarxa d’Establiments Col·laboradors està composta per 49 establiments.

    Els destinataris són alumnes dels cursos de català de Calafell i la comarca i participants del programa del Voluntariat per la Llengua. L’equip de professors recomana molt que els alumnes facin pràctiques lingüístiques en entorns reals i aquesta iniciativa és una oportunitat ideal per poder-ho fer.

    Els establiments adherits a la xarxa s’identifiquen gràcies a un adhesiu col·locat en un lloc visible de l’aparador. També  s’ha editat una guia impresa en paper i en digital on apareixen tots els establiments.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius