• Benvinguts a la Delegació de Sant Andreu!

  En aquesta pestanya hi trobareu totes les propostes d’activitats i actes en català del CNL de Barcelona.

  Recinte Fabra i Coats, antic edifici d’oficines, Carrer de Sant Adrià, 20, 08030, Barcelona.

  Tel. 932 74 03 56                         santandreu@cpnl.cat

  L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous a la tarda de 16 a 20 h.

  Consulta l’oferta de cursos aquí.

  Article complet

 • Passejada per Collserola

  Dijous passat, 22 de juny, un grup d’alumnes de Bàsic 1 de la delegació de Sant Andreu va fer una sortida de final de curs per concloure les activitats de classe dirigides a conèixer la geografia i la història de Barcelona. Els alumnes van fer una caminada panoràmica per la Carretera de les Aigües, al peu del Tibidabo, i van visitar el CosmoCaixa, el museu barceloní dedicat a la divulgació científica.

  Article complet

 • Curs 2017-2018: pròxima inscripció

  Article complet

 • Vols conèixer de prop una colla castellera?

  Apunta’t a la visita guiada a la Colla Castellera Jove de Barcelona i taller de castells, a la nau F de l’antiga fàbrica Fabra i Coats el dimarts 20 de juny a les 19 h

  7d7p

  L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

  T’hi pots apuntar a qualsevol delegació del CNL de Barcelona, al telèfon 93 342 80 80 o bé a activitats.bcn.inscripcions@cpnl.cat.

   

  Article complet

 • Lliurament de premis de “Si l’encertes, l’endevines”

  Aquest dijous, 25 de maig, l’escola Llotja va acollir l’acte de sorteig i lliurament de premis de la 2a edició del concurs “Si l’encertes l’endevines”.

  Es tracta d’una iniciativa conjunta de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, l’Eix Comercial de Sant Andreu i Llotja, Escola Superior de Disseny i Art. El CNL proposa un seguit de frases fetes que els alumnes d’il·lustració de Llotja interpreten en una il·lustració que s’exposa durant dues setmanes als aparadors dels comerços de Sant Andreu. Els concursants han d’endevinar la frase feta que representa cada il·lustració. El concurs distingeix quatre categories de premis, segons el nombre d’encerts, i un premi especial.

  En l’acte de tancament, amb assistència d’alumnes de Llotja i del CNL, hi van intervenir Núria López Ribalta, directora delegada de Llotja, i Assumpta Escolà, directora del CNL de Barcelona.

  En aquesta segona edició del concurs, els premis de la 4a categoria (entre 10 i 15 encerts) van ser per a Joaquín Aguilar i Andrea de Paulis, que van rebre un llibre, gentilesa de la llibreria Dit i Fet, i un tast de cervesa, gentilesa del celler de cervesa artesana Flor de Llúpol. En la 3a categoria (entre 16 i 25 encerts) van resultat premiats Fernanda Duprat i Larissa Shevnina, que van rebre dues entrades per assistir a l’espectacle Umbilical, a la Nau Ivanow. En la 2a categoria (entre 26 i 35 encerts), els premiats van ser Guadalupe Miranda i Silvia Padilla, que van rebre dues entrades per veure un espectacle de dansa al SAT! Sant Andreu Teatre. En la 1a categoria, van resultar premiats Marta Carrió i Juan Diego Pérez, que van rebre un val per un dinar per a dues persones al restaurant L’Antic Colmado. Finalment, pel que fa a la primera categoria especial, el premi va ser per a M. Lourdes Dieste, que va rebre un val per un dinar per a dues persones al restaurant Taverna Can Roca.  

  Més informació i àlbum de fotos de l’acte a:

  CNL Barcelona

   

  Article complet

 • Visita al Cosmocaixa

  Aquest dimarts, 22 de maig, els alumnes de B3 del Centre de Normalització de Barcelona, Delegació de Sant Andreu acompanyats d’alguns alumnes de Gràcia, han visitat l’exposició Els pilars d’Europa. L’edat mitjana al British Museum.

  Ha sigut una sortida molt profitosa, en què els alumnes han après història conduïts per una guia que els parlava en català. Una manera lúdica de practicar la llengua.

  Article complet

 • Dansa al SAT!

  Sant Andreu Teatre presenta, els dies 26 i 27 de maig a les 20.30 h, el darrer espectacle de la temporada de l’Espai Dansat!. Es tracta de Fragments Reloaded, de la companyia del creador israelià resident a Barcelona Sharon Lavi. Fragments Reloaded mescla la música original i versàtil amb un llenguatge coreogràfic innovador i visual. En podeu trobar més informació aquí.

  El premi de la segona categoria del concurs “Si l’encertes, l’endevines” consisteix en dues entrades per veure aquest espectacle.

  Article complet

 • “Umbilical” a Nau Ivanow

  Aquest cap de setmana, 26, 27 i 28 de maig, la companyia Ella presenta l’espectacle Umbilical a la Nau Ivanow. Es tracta d’una tragicomèdia que apropa l’espectador a una història autèntica sobre una relació que traspassa els límits i oblida les normes per ser feliç. Una parella, una amistat, el desig d’una criatura i impediments de la vida. Quant d’esforç demana la llibertat?

  Els guanyadors del premi de la tercera categoria del concurs “Si l’encertes, l’endevines” tindran entrades per veure aquest espectacle.

  Article complet

 • Els alumnes del B1 busquen les frases fetes amagades per Sant Andreu

  Aquest dimarts 9 de maig els alumnes del B1 del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, delegació de Sant Andreu, han visitat els comerços col·laboradors al concurs “Si l’encertes, l’endevines” en busca de les frases fetes que amaga cadascuna de les il·lustracions.

  La recerca ha estat tot un èxit i els alumnes han après un seguit de frases fetes en català que desconeixien.

  Article complet

 • Al maig, nou curs a la Delegació de Ciutat Vella de “Català a taula” per a persones que treballen a la restauració

  La Delegació de Ciutat Vella ofereix els anomenats cursos de “Català a taula”, una iniciativa adreçada a persones relacionades laboralment amb el sector de la restauració i l’hoteleria.

  Aquests, tenen un doble objectiu: d’una banda, aconseguir que el personal tingui la capacitat d’atendre els clients en català i, de l’altra, que l’ús de la llengua es generalitzi en les comunicacions escrites com menús, plats del dia, ofertes, etc.

  Per veure tota la informació, visita l’enllaç que et deixem a continuació:

  http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/noticies.html?ID=18526

  Article complet

 • Grup de conversa avançat al maig a Ciutat Vella

  Aquest mes de maig, la Delegació de Ciutat Vella ofereix grups de conversa avançats per tal de millorar l’expressió oral entre els alumnes.

  Si vols millorar la teva pronunciació i tenir una major fluïdesa a l’hora d’expressar-te en català, ara és la teva oportunitat.

   

  Per a més informació, visita l’enllaç següent:

  http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona

  Article complet

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

C. Sant Adrià, 20
Recinte Fabra i Coats
Antic edifici d'oficines

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous a la tarda de 16 a 20 h.


Recursos lingüístics en línia