• Aprendre llengües del món: Linguanet

    Us proposem un web per aprendre llengües que es diu lingu@net europa. Aquest web és un centre multilingüe europeu per a l’aprenentatge de llengües i té diversos apartats. El primer és un test de nivell per a 18 llengües com ara el francès, l’italià o el català, però també per al polonès, el lituà o el suec, entre d’altres. A l’apartat anomenat Maneres d’aprendre hi ha una secció amb consells per als aprenents on us donen solucions a problemes del tipus: no m’agrada la gramàtica, no tinc temps per aprendre una llengua o em fa por parlar.

    El tercer apartat és un punt de trobada per als aprenents on hi ha xats en viu, blocs i fòrums de discussió per practicar la llengua d’aprenentatge. També tenen una secció que es diu ePals on es poden fer intercanvis de correus electrònics amb algú que està aprenent la mateixa llengua, o també podeu entrar als móns virtuals i practicar una llengua en un joc virtual dissenyat especialment per a aquesta finalitat.

    Finalment, el web disposa d’un cercador de recursos d’aprenentatge a la xarxa. Hi ha més de dues-centes llengües per buscar i està dividit en tres nivells: inicial, intermedi i avançat.

    Print Friendly, PDF & Email
  1. Federico Agripa

    03 febr. 13
    22:28 #

    Em sembla que és una web interessant per gent com jo que estem aprenent un altre idioma i la gran majoria de les vegades ens dirigim en la nostra llengua materna per vergonya, i no sabem de mitjans per començar a practicar


Segueix-nos a:

InstagramFacebookTwitter

Categories


Inscripcions desembre 2023. Clica per a més informació!


Núvol d’etiquetes


Comentaris recents

  • Laia: A l’escola dic molt “no apretis tant fort” quan els nens i nenes escriuen, com ho hauria de...
  • Teresa Fernàndez: Hola, Anna! Hi ha adjectius que tenen flexió de nombre i de gènere, i d’altres que només la...
  • Anna Pell: I marrona es pot dir? A l’habitació hi ha una cortina marrona. Entenc que sí, per allò que és com...
  • Jordi: Bixumets s’utilitza amb el verb, “fer bixumets” quan algú o algun fet aliè, una ridiculesa, provoca vergonya a...
  • Laura: Que bé! No sabia raonar la diferència. Gràcies.

Enllaços


Històric