• Suficiència 1: informe sala polivalent (U2)

    A continuació trobareu la primera versió dels informes que cada grup/entitat cultural ha preparat per presentar a l’Ajuntament sobre com proposa que es rehabiliti l’antiga fàbrica del poble.

    Seguiu llegint…

    ___________________________________

    Us espai per a Sol Ixent

    Tal i com vam sol·licitar en l’última reunió, adjuntem un informe de la proposta de la sala Sol Ixent per a la nostra entitat d’arts plàstiques.

    Distribució d’espais

    L’espai més oportú per a les nostres activitats cal que sigui a una planta baixa amb finestres amples i que donin sortida a un jardí. És imprescindible que hi hagi un despatx de recepció i uns serveis.

    L’equipament

    Quant a l’equipament ens caldria tenir una bona xarxa elèctrica per poder fer servir el forn elèctric d’alta potència per a la cocció de la ceràmica.

    A més, necessitaríem torns elèctrics per a la realització d’objectes o peces de ceràmica i una bona il·luminació amb aparells fluorescents que ens proporcionin la llum suficient per poder veure-hi amb nitidesa.

    Mobiliari

    De mobiliari, necessitaríem diversos objectes com cavallets, taules, cadires, tamborets, pissarra, miralls, armaris i també ens seria important disposar d’un equip de música i una màquina de cafè per contribuir amb l’ambient de socialització i harmònic de la sala.

    Decoració

    Finalment, creiem que la decoració més adient per a la nostra sala seria les parets pintades amb diferents colors càlids, decorades amb els dibuixos i les manualitats que vagin fent les persones participants a la nostra sala.


    Mirta, Rita, Teresa, Ana i María

    21/10/2010

    ______________________________________________________________________________

    Sol·licitud de petició de sala de música

    Som un grup de músics que ens diem La Gramola en record de l’aparell que va obrir una via important al món de la música.


    Distribució d’espais interns

    Per dur a terme el nostre desig voldríem disposar de 2 vestidors, 2 sales insonoritzades d’assaig, 2 sales de concerts amb teló també insonoritzades, lavabos i una sala comuna de serveis.


    Equipament

    Seria ideal comptar amb 10 endolls per sala de gran potència i a prop del lloc on es faran servir. Disposar de quatre equips de so, amb dos amplificadors, tres micròfons… També agrairíem tenir dues tarimes i dos pissarres amb pentagrames.


    Mobiliari

    Per al mobiliari de les sales necessitaríem el següent:

    • taula i cadires
    • faristols per a les partitures
    • projectors amb pantalles.

    Decoració

    Per acabar ens agradaria comentar-vos que ens caldria més llums de colors i làsers per poder ambientar les sales. Així les sales quedarien il·luminades tots colors amb un ambient de festa i xerinola. A part d’això, també uns quants pòsters de temàtica musical per decorar les sales.


    Franc, Abel, Dolors, Sarai i Oscar

    21/10/2010

    ______________________________________________________________________________

    Proposta per a la sala polivalent de dansa. Escola de dansa el Cigne

    És un servei tant per a gent gran com per a gent jove, per practicar dansa.


    Distribució d’espais

    Necessitem una sala ampla d’uns 200 m2 aproximadament, amb una zona interior que disposi de banys i dutxes. També necessitem un altre espai per als vestuaris.


    Equipaments

    En relació a l’equipament considerem necessari disposar d’un equip de música, so i projecció. Així mateix, seria convenient una bona il·luminació i joc de llums. En últim lloc hauria de disposar de calefacció i aire condicionat.


    Mobiliari

    Seguint amb el mobiliari, ens caldria que les parets estiguessin revestides de miralls, de barres de fusta i el terra de parquet.


    Decoració

    Ens agradaria comptar amb parets pintades de diferents colors i amb diferents motius per poder escenificar els diferents tipus de balls.


    Esther, Nara, Vanina, Elena i Paqui

    21/10/2010

    ______________________________________________________________________________

    Informe de proposta del grup de teatre Castell de Calafell per a l’habilitació de la sala polivalent

    Les diverses disposicions legislatives fan un manament als poders públics de foment a la cultura. Per aquest motiu, des de l’associació de teatre presentem aquest informe per a l’habilitació d’un espai teatral a la sala polivalent, que s’ajusta plenament a la situació pressupostària del consistori.


    Distribució d’espais

    A l’edifici volem que hi hagi una sala gran, d’uns 100 m2, preferiblement rectangular, on realitzarem les representacions i al voltant hi ha d’haver una sèrie de sales. Una davant, que serà el vestíbul i accés als banys, i unes altres al darrere, en contacte directe amb la principal per a camerinos, vestuaris i magatzems. També és necessari una sala suficientment ampla per a la realització de diversos tallers.


    Equipament

    El més important per representar una obra de teatre és l’escenografia, la il·luminació i el so. Per això, necessitem a l’escenari els fons d’escenari i pantalla per a projeccions audiovisuals. L’equipament de llums ha de constar de focus frontals, laterals, un zenital i un canó. L’equip de so ha de constar de taula amb doble platina, altaveus i microfonia.


    Mobiliari

    Referent al mobiliari, a continuació els detallem el que necessitem:

    • 150 cadires de fusta plegables per al públic.
    • 2 taules grans i 2 taules rodones petites, que es faran servir per als tallers i per a les actuacions.
    • 4 armaris amb prestatges i 2 baguls, que utilitzarem com a guarda-roba.
    • 6 butaques per a maquillatge.

    Adjuntem fotos del mobiliari pressupostat a l’annex d’aquest informe.


    Decoració

    La decoració del teatre ens agradaria ambientada a l’època noucentista. A l’escenari col·locaríem unes cortines grans de vellut vermelles amb sanefes de color groc. L’espai del públic estaria cobert amb una catifa negra per contrastar amb les cadires de vellut també vermelles i tallades a mà.


    Mireya, José Miguel, Joan Carles, Marta i Pilar

    21/10/2010

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius