• Resum del Dia Mundial de la Poesia

    Com sabeu, dimecres passat, 21 de març, celebràvem a Calafell el Dia Mundial de la Poesia.

     

    Seguiu llegint…

    Vam començar el matí llegint en directe a Calafell Ràdio el poema “Quatre Paraules” que el poeta Narcís Comadira va compondre expressament per a aquesta ocasió. Es va llegir en quatre llengües: català, castellà, fancès i àrab. Aquí teniu algunes fotos:

     

    I a la tarda, el plat fort va ser l’acte que vam fer a partir de les 19.30 h a les Dependències Municipals de la Platja. L’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, la regidora de Cultura, Sandra Suàrez, i la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz, va tenir tres parts.

    En primer lloc, es va fer la lectura d’haikus a càrrec dels alumnes de nivells intermedi i suficiència, compostos per ells mateixos (els podeu veure en aquest mural). Posteriorment, diversos alumnes de nivell bàsic i elemntal van llegir poemes d’autors catalans (Joan Salvat-Papasseit i Josep M. Segarra) i calafellencs (Joan Nin i Víctor Alari). Finalment, diversos alumnes van llegir el poema “Quatre paraules” en la seva llengua materna, que al final van ser 11 llengües diferents.

    Aquí podeu veure la nota de premsa de l’acte. I aquí teniu 3 vídeos de l’acte:

    I aquí algunes fotos:

     

    I aquí moltíssimes fotos més.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius