Arxiu per juny, 2013

  • Cloenda dels cursos de català

    DSC_0265Aquest mes de juny han acabat els cursos de català per a adults. Enguany, s’han organitzat 18 cursos presencials de tots els nivells i 12 cursos a distància, amb un total de 366 inscripcions. Paral·lelament, al llarg del curs s’han organitzat o s’ha participat a diversos actes culturals, com la celebració del Dia Mundial de la Poesia (21 de març), la Minimarató de Lectura de Contes (23 d’abril), l’enregistrament del programa de TV3 El Gran Dictat o la festa Calafell, tot un món (8 de juny). També s’han realitzat visites a diversos espais culturals, com la Ciutadella Ibèrica, la Casa Barral i la Biblioteca Ventura Gassol.

    Per l’any que ve, es preveu mantenir l’oferta actual i l’ús de les noves tecnologies de la informació. També es preveu continuar amb el programa del Voluntariat per la Llengua i mantenir diversos acords de col·laboració amb l’OAM Fundació Castell de Calafell i les biblioteques públiques. La novetat serà la implementació del curs de català semipresencial Parla.cat a tots els nivells d’aprenentatge i alguns tallers específics encara per concretar.

    Aviat penjarem un audiovisual amb fotografies del curs. No us el perdeu!

    Article complet

  • Cloenda del Voluntariat per la Llengua

    OLYMPUS DIGITAL CAMERADivendres passat es va fer la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la Llengua de Calafell. Es va aprofitar per agrair públicament als 15 voluntaris que al llarg de les tres edicions d’aquest curs han volgut dedicar una hora a la setmana a xerrar en català amb aprenents d’aquesta llengua. Cadascun va rebre un producte de la Cooperativa Agrícola de Calafell com a obsequi.

    Article complet

  • Les llengües dels calafellencs

    tot un mónEl dissabte 8 de juny de 2013, a la plaça del Port de Segur de Calafell, diversos alumnes de català van representar el quadre teatral “Les llengües dels calafellencs”.

    La representació tenia l’objectiu de mostrar la complexa i rica realitat lingüística de la població de Calafell i el català com a llengua comuna, i formava part dels actes de la festa “Calafell, tot un món”, organitzada pel Departament de Benestar de l’Ajuntament de Calafell amb la col·laboració de diverses entitats.

    Les llengües que es van poder sentir van ser l’alemany, el mandinga, el basc, l’àrab i el castellà.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius