Arxiu per gener, 2014

  • Cinema infantil en català al Vendrell

    cincAquest dissabte es reprenen les projeccions del CINC, cicle infantil de cinema en català, a diverses poblacions de Catalunya. Al Vendrell,  les projeccions tindran lloc cada dissabte, a partir de de mà dissabte, 25 de gener, a les 16.15 h, al cinema Ocine del polígon les Mates del Vendrell. Les pel·lícules que es podran veure són Turbo (25 de gener), Epic. El món secret (1 de febrer), Doraemon i Nobita Holmes al misteriós Museu del Futur (8 de febrer), Frozen. El regne del gel (15 de febrer) i Pluja de mandonguilles 2 (22 de febrer). Un dels detalls importants és el preu: 4,20 euros. Una bona oportunitat!!

    Podeu consultar més informació sobre el CINC i sobre la cartellera de cinema en català aquí.

    Article complet

  • Clubs de lectura a les biblioteques de Calafell

    18-12587Des de ja fa uns anys, les biblioteques de Calafell organitzen cada any clubs de lectura molt interessants. Es tracta d’espais de tertúlia i debat a l’entorn d’una lectura, en què un grup de persones s’organitza per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia, a la biblioteca, per comentar el llibre.

    Per participar-hi, cal recollir a la biblioteca un exemplar del llibre del mes, llegir-lo i presentar-se a la tertúlia el dia indicat. Un cop acabada, es recull el llibre per a la pròxima sessió. Aquest semestre s’organitza una tertúlia al mes a l’entorn de llibres com Tigre blancEl Penedès llegendariCamí de sirgaOlor de colònia, etc. Les sessions es fan a la Biblioteca Ventura Gassol (a les 18.30 h) i a la Biblioteca Casa Nova de Segur (12 h).

    És una manera excel·lent practicar la conversa amb altres persones i potenciar i compartir el gust per la lectura. Molt recomanable!!

    Per a més informació, 977 691 284 i la pàgina de Facebook.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius