Arxiu per gener, 2015

  • Convocatòria de proves de català 2015

    Les proves per a l’obtenció dels certificats de català de la Direcció General de Política Lingüística es convoquen cada any per mitjà d’una resolució. Aquests certificats permeten acreditar 5 nivells de competència: bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2). Es poden presentar a la convocatòria les persones que tinguin 16 anys o més en el moment realitzar-les. Els exàmens es fan a distintes localitats i dates i consten de dues parts: la prova escrita i la prova oral.

    El termini de presentació de sol·licituds d’inscripció és del 30 de gener al 18 de febrer de 2015. Més informació, aquí.

    Article complet

  • Curs de nivell C2 (antic D)

    c2Aquest mes han començat els cursos de català a Calafell de nivells bàsic i intermedi, presencials, i també intermedi i suficiència semipresencials. També ha començat un Grup de conversa, en col·laboració amb el Projecte Xerrem de la CAL (que encara admet participants, atès que l’assistència és lliure. Es realitza els dijous, a les 10 del matí, al Centre Cívic Cinema Iris).

    Al llarg del mes, també anirem recollint sol·licituds per començar, el 12 de febrer, un curs presencial de nivell C2 (antic nivell D), que es farà els dimarts i dijous, de 17.30 a 20.30 h. Aquest curs també dóna dret a obtenir el certificat oficial. El preu del curs és de 312 euros. Les persones interessades cal que es posin en contacte amb l’Oficina de Català (tel. 977 699 078).

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius