Arxiu per octubre, 2019

  • Nova edició del Voluntariat per la llengua a Calafell

    La setmana passada van començar a Calafell sis parelles lingüístiques i tres tertúlies en català conduïdes per voluntaris per la llengua.

    Els tres grups de conversa estan repartits pels tres nuclis de Calafell:

    • n’hi ha un a la Platja, al Centre Cívic Cinema Iris, cada dimarts al matí, de 10 a 11 h, conduït pel voluntari Joan Pérez
    • un al nucli del Poble,  a la Biblioteca Ventura Gassol, cada dimarts a la tarda, de 17 a 18 h, conduït per la voluntària Noemí López
    • un a Segur de Calafell, a la Biblioteca Casa Nova, cada divendres al matí, de 10 a 11 h, conduït pel voluntari Víctor Artigot

     

    A banda de les tertúlies, també hem fet sis parelles lingüístiques que es trobaran un cop a la setmana durant deu setmanes per practicar el català.

    El 24 d’octubre  començarem un Club de lectura fàcil en català a la Biblioteca Ventura Gassol. El Club de lectura consisteix a llegir un llibre de lectura fàcil en català i trobar-se al cap d’un mes per comentar-lo. La tertúlia sobre el llibre estarà dinamitzada per la voluntària Isabel Pahissa i es durà a terme un dijous al mes de 18 a 19 h.

    Tant les tertúlies com els clubs són activitats per practicar l’expressió oral en català i van adreçades als participants del Voluntariat per la Llengua, a alumnes dels cursos de català i a tothom qui vulgui millorar la fluïdesa i perdre la vergonya de parlar en català.

    Les dues activitats són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament a l’Oficina de Català de Calafell (Av. Generalitat, 1 977 69 90 78) o a la mateixa biblioteca. Encara hi ha places lliures!

     

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius