Arxiu per febrer, 2020

  • Tres tertúlies en català a tot Calafell

    A banda de les parelles lingüístiques que funcionen durant tot l’any, ara mateix tenim en marxa tres tertúlies en català conduïdes per voluntaris per la llengua.

    Els tres grups de conversa estan repartits pels tres nuclis de Calafell:

    -un a la Platja, al Centre Cívic Cinema Iris, cada dimarts al matí, de 10 a 11 h, conduït pel voluntari Joan Pérez

    -un al nucli del Poble,  a la Biblioteca Ventura Gassol, cada dimecres a la tarda, de 16.45 a 17.45 h, conduït per la voluntària Noemí López

    -un a Segur de Calafell, a la Biblioteca Casa Nova, cada divendres al matí, de 10 a 11 h, conduït pel voluntari Víctor Artigot

    Les tertúlies són activitats per practicar l’expressió oral en català i van adreçades als participants del Voluntariat per la Llengua, a alumnes dels cursos de català i a tothom qui vulgui millorar la fluïdesa i perdre la vergonya de parlar en català. Són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament a l’Oficina de Català de Calafell (Av. Generalitat, 1 977 69 90 78) o a la mateixa biblioteca on es fan les tertúlies.

    Article complet

  • Cinc alumnes ens ensenyen la seva llengua materna a la ràdio

    Ahir dijous, 20 de febrer, cinc alumnes del nivell bàsic 2 van participar a l’Espai de català de Calafell Ràdio per celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna (21 de febrer). L’Erica, l’Ermira, la Zhanna, la Zahra i la Mili van presentar-se en català i van poder explicar la seva experiència amb el contacte i l’aprenentatge del català. I posteriorment, van mostrar-nos com sonen les seves llengües, totes ben diferents: portuguès, albanès, ucraïnès, urdú i castellà (d’Argentina). L’objectiu era donar valor a la riquesa lingüística present a Calafell i, és clar, a nivell mundial.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius