Arxiu per maig, 2020

  • A Calafell el Voluntariat per la llengua no s’atura!

    Continuem fent les tertúlies en català, però des de casa! Aquí en tenim una mostra (grup conduït per la Noemí)!

    El programa està permanentment actiu i tothom, voluntaris o aprenents, s’hi pot apuntar escrivint a l’adreça calafell@cpnl.cat.

    Article complet

  • Estem confinats, però treballem

    D’acord amb les instruccions que estableix el Govern davant de la pandèmia del Coronavirus Covid-19, des del Consorci per a la Normalització Lingüística estem treballant per aplicar les mesures oportunes per tal de minimitzar els efectes sobre la salut dels nostres treballadors i usuaris. Per aquest motiu, l’activitat presencial del CPNL està suspesa.

    Aquestes mesures es van iniciar el dijous 12 de març i duraran, en principi, fins al 9 de maig. Per aquests motius, tots els cursos de català actuals s’ofereixen exclusivament en modalitat 100% virtual a través de la plataforma www.parla.catLa informació més actualitzada sobre l’oferta d’aquests cursos es podrà trobar en la citada plataforma o també al web principal del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat).

    Mantenim actiu el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), per a aquelles empreses i entitats que necessitin la revisió o la traducció d’un text o vulguin fer consultes sobre recursos lingüístics. Escriviu a calafell@cpnl.cat o sal@cpnl.cat.

    També està actiu el Voluntariat per la Llengua en modalitat virtual: si creus que pots ajudar una prenent de català perquè complementi el seu aprenentatge i millori la seva fluïdesa oral, apunta-t’hi. És fàcil i divertit. Escriviu a vxl@cpnl.cat.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius