• Estem confinats, però treballem

    D’acord amb les instruccions que estableix el Govern davant de la pandèmia del Coronavirus Covid-19, des del Consorci per a la Normalització Lingüística estem treballant per aplicar les mesures oportunes per tal de minimitzar els efectes sobre la salut dels nostres treballadors i usuaris. Per aquest motiu, l’activitat presencial del CPNL està suspesa.

    Aquestes mesures es van iniciar el dijous 12 de març i duraran, en principi, fins al 9 de maig. Per aquests motius, tots els cursos de català actuals s’ofereixen exclusivament en modalitat 100% virtual a través de la plataforma www.parla.catLa informació més actualitzada sobre l’oferta d’aquests cursos es podrà trobar en la citada plataforma o també al web principal del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat).

    Mantenim actiu el Servei d’Assessorament Lingüístic (SAL), per a aquelles empreses i entitats que necessitin la revisió o la traducció d’un text o vulguin fer consultes sobre recursos lingüístics. Escriviu a calafell@cpnl.cat o sal@cpnl.cat.

    També està actiu el Voluntariat per la Llengua en modalitat virtual: si creus que pots ajudar una prenent de català perquè complementi el seu aprenentatge i millori la seva fluïdesa oral, apunta-t’hi. És fàcil i divertit. Escriviu a vxl@cpnl.cat.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius