• L’Espai de Català de Calafell Ràdio tanca la temporada

    El passat 18 de juny va acabar la quarta temporada de l’Espai de Català del programa Calafell matí, de Calafell Ràdio, que presenta Ferran Boqué.

    Setmana rere setmana, com s’ha fet els darrers quatre anys, hem comentat mots i expressions que apareixen en una cançó en català, seleccionada expressament. Durant la temporada, hem escoltat 26 cançons de 26 artistes diferents, com Rosalia, Judit Neddermann, Obeses, Lildami, Peret, Halldor Mar, etc., una eclèctica aproximació a la música en català i a les expressions que escullen els artistes per escriure les seves lletres.

    Al llarg de la temporada, també hem dedicat programes especials en què els protagonistes han estat els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques. Amb ells hem celebrat el Dia Internacional del Voluntariat o el Dia Internacional de la Llengua Materna, hem descobert què es fa en un curs de català per a adults, etc.

    Si voleu saber quines cançons hem escoltat i quines són les paraules comentades, les trobareu a l’espai de programes de ràdio del nostre blog. I si també voleu gaudir de la música i descobrir cantants i grups musicals en català que potser desconeixíeu, a l’Spotify en trobeu la llista. Finalment, a l’apartat de ràdio a la carta de Calafell Ràdio podreu recuperar tots els podcasts de l’espai.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius