Arxiu per octubre, 2020

  • Comencen els cursos de català, marcats per la COVID

    El 28 de setembre van començar a Calafell quatre cursos de nivells inicial i bàsic en modalitat presencial, repartits enter les aules de Cal Bolavà i del centre Cívic Montse Civit de Segur de Calafell. Aquest període de cursos es caracteritza per l’adaptació a la situació sanitària actual, que ha fet que l’aplicació de mesures de seguretat i higiene hagin estat prioritàries durant la inscripció. Durant el curs, aquestes mesures es mantindran per evitar de posar en risc la salut dels alumnes i dels professors: ús de mascareta, desinfecció d’aules, distància de seguretat, ventilació… A més, el CPNL ha posat en funcionament aules virtuals per a tots els cursos perquè els alumnes hi puguin fer activitats, es puguin comunicar entre ells i amb el professor i tinguin accés directe a materials formatius.

    El proper període d’inscripció començarà el 14 de desembre. Tots els detalls es publicaran al web del CPNL.

    Article complet

  • Nova edició del Voluntariat per la llengua a Calafell

    La campanya “Quan parles fas màgia” del VxL vol ampliar el nombre de parelles virtuals que practiquen el català oral

    En el marc de la campanya “Quan parles fas màgia”, l’Oficina de Calafell del CPNL prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua virtual, consisteix en aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

    És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

    Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia i hora. En definitiva, es tracta de conversar, a través de videoconferència, durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

    Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se per telèfon al 977 699 078 o per correu electrònic a calafell@cpnl.cat.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius