Arxiu per gener, 2021

  • Comença la inscripció als cursos de català

    En aquest nou període es consolida la inscripció en línia i el format virtual dels cursos i es millora l’atenció ciutadana

    L’Oficina de Català de Calafell del CPNL engega un nou període d’inscripcions als cursos de català. Els dies 11 i 12 de gener s’obre la inscripció preferent per als exalumnes del darrer any i els dies 13, 14 i 15, per a la resta d’exalumnes i per al públic en general. Els cursos començaran el 25 de gener.

    Tenint en compte l’actual situació sanitària, els cursos presencials de nivells Inicial, Bàsic 1 i Bàsic 2 que s’havien de fer a les aules del Centre Cívic Montse Civit de Segur de Calafell i a l’Escola d’Adults de Cal Bolavà de Calafell hauran de començar en modalitat en línia, en el mateix horari previst:

    • Bàsic 1: dilluns i dimecres, de 18.15 a 20.30 i dimarts i dijous, de 9.30 a 11.45 h
    • Bàsic 2: dilluns i dimecres, d’11.45 a 14 h
    • Inicial: dilluns i dimecres, de 9 a 11.15 h

    Els nous formats virtuals exigeixen un coneixement informàtic bàsic, un ordinador amb connexió a Internet, altaveus o auriculars, micròfon i càmera. Tota la informació està disponible al web del CPNL (www.cpnl.cat), on també es poden trobar les recomanacions per fer un curs virtual, les diferents modalitats o accessos d’interès com la sol·licitud a la prova de col·locació virtual, l’oferta de cursos o les preguntes més freqüents.

    Atenent a la voluntat social de servei públic, l’oferta conserva la gratuïtat dels cursos inicials i bàsics, una mesura establerta arran de la pandèmia, i la reducció de la resta de tarifes. Els cursos de pagament, a més, inclouen un seguit de supòsits de reducció.

    Article complet

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius