• Una tarda per jugar amb la llengua i descobrir jocs de tot el món

    Dimecres, 30 de juny, l’Oficina de Català de Calafell va organitzar una tarda de jocs per a alumnes, participants al VxL i públic en general. L’acte va consistir en un primer bloc, en què Ignasi Guiluz va presentar el seu joc CoNSoNaNTS, amb el qual els participnats han de demostrar la seva habilitat per trobar paraules amb les consonants que els ofereix l’atzar. Després de l’explicació, es van poder fer diverses rondes fins que al final van sortir 4 persones guanyadores, que van rebre com a premi un joc cadascuna donat per la botiga local Joguines Llorens. L’activitat s’inseria dins la campanya “I tu, jugues en català?“, que té com a objectiu principal fomentar el joc en català.

    Posteriorment, diversos alumnes de nivell Bàsic 2 van ensenyar a jugar jocs populars dels seus països d’origen: el pato ñato (Argentina), las campanitas (Honduras), el cocodril (Bielorússia), el mareado (Argentina)… Aquesta activitat complementava una unitat de la programació del curs.

    Finalment, es va informar als assistents de les possibilitats d’activar el català durant l’estiu, abans no comencessin de nou els cursos, especialment practicant el català als establiments col·laboradors o amb un voluntari, escoltant música en català amb les llistes de Spotify del CPNL, etc.

    Durant l’acte, la botiga Joguines Llorens va instal·lar una mostra de jocs en català.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius