• Ja es poden sol·licitar les proves de col·locació per als cursos de català

    Amb la voluntat de facilitar la inscripció dels cursos de català i d’adaptar tots els serveis a les necessitats generades en les diferents fases de restriccions per la pandèmia, el Consorci per a la Normalització Lingüística modifica significativament la planificació del període d’inscripció de setembre i avança les proves de col·locació al mes de juliol. Del 6 al 23 de juliol i de l’1 al 15 de setembre es poden sol·licitar a la pàgina web del Consorci.

    La prova de col·locació és un requisit indispensable per a aquelles persones que tinguin un mínim coneixement de la llengua, però que no puguin justificar-lo amb un curs anterior del CPNL o amb un certificat oficial de la Secretaria de Política Lingüística. La prova de col·locació és gratuïta i es pot escollir si es fa en línia o en un centre de normalització lingüística proper.

    La propera inscripció als cursos de català començarà el 6 de setembre, de manera preferent per als alumnes del CPNL del darrer any, i a partir del 13 de setembre per al públic en general. La inscripció es tancarà el dia 15 de setembre. La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web.

    Per a persones que tinguin dificultat a inscriure’s per Internet, a partir de l’1 de setembre es podrà sol·licitar cita a l’Oficina de Català de Calafell (977 69 90 78 o calafell@cpnl.cat) per fer la inscripció presencialment.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius