• Acaba la temporada de la secció de català “Correctament”

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAAquest mes de juny ha acabat la temporada de la secció “Correctament”, produïda per l’Oficina de Català de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). La secció és fruit de l’acord de col·laboració entre el CPNL i Calafell Ràdio, i s’inseria dins el programa matinal “L’aparador”, conduït per Marta Rius, cada dimarts a les 9.30 h.

    Al llarg de les 37 edicions que s’han emès des del setembre passat, Amàlia Huete i Lluís Tetas, conductors del programa i tècnics de l’Oficina de Català, han tocat diversos temes (ortografia, gramàtica, lèxic, fraseologia, refranys…), sempre amb esperit divulgatiu i un to amable. A més, l’espai ha comptat amb la participació d’alumnes de diferents cursos i parelles lingüístiques que han explicat la seva experiència.

    L’índex de tots els programes es pot consultar en aquest mateix blog, a la pestanya “Correctament” i hi ha la possibilitat d’escoltar-los quan es vulgui i on es vulgui des del blog gràcies al servei de ràdio a la carta de l’emissora.

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius