• Els alumnes de català visiten l’Ajuntament de Calafell

    Avui, 7 de febrer, els alumnes de nivell Intermedi 2 de català han sortit de l’aula per gaudir d’una visita guiada a l’Ajuntament de Calafell, a càrrec de l’alcalde Ramon Ferré i del tècnic de patrimoni Josep Pou.

    Durant l’activitat, els assistents han pogut conèixer la història de l’edifici i de la institució municipal. També s’han fet una idea de com treballa i s’organitza el Consistori de Calafell; han visitat les tres plantes de l’edifici i, asseguts a la sala de plens, han pogut conversar amb l’alcalde i fer-li una sèrie de preguntes i suggeriments que havien preparat.

    Arran de la visita, els alumnes faran un treball a l’aula sobre com seria el seu municipi ideal en el qual podran posar en pràctica les quatre habilitats lingüístiques que es treballen als cursos de català per a adults: la comprensió oral, la comprensió escrita, l’expressió oral i l’expressió escrita.

    Aquesta activitat és complementària als cursos i permet practicar la llengua en una situació real que apropa els assistents al coneixement de la societat catalana: entra en un dels objectius fonamentals del Consorci per a la Normalització Lingüística de donar a conèixer la llengua i la cultura del país.

     

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius