• El Voluntariat per la llengua a Calafell Ràdio

    Avui hem parlat del programa del Voluntariat per la llengua a Calafell Ràdio amb dos voluntaris i un aprenent.

    Si voleu escoltar l’entrevista, la trobareu al podcast del programa del minut 1:02:50 al minut 1:30:28.

    El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. L’objectiu principal del programa és facilitar a les persones la pràctica de la llengua catalana en contextos reals, de forma relaxada, per tal que adquireixin la fluïdesa necessària perquè la puguin utilitzar amb seguretat.

    A Calafell tenim una doble modalitat: les parelles lingüístiques, formades per un voluntari i un aprenent, i els grups de tertúlies, en què hi ha un voluntari i diversos aprenents.

    El VxL va néixer l’any 2003 i ja hi han passat més de 110.000 parelles. És un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia), Flandes (Bèlgica).

    El programa està obert tot l’any. Tant si ets voluntari com aprenent, posa’t en contacte amb l’Oficina de Català de Calafell (tel. 977 69 90 78 / calafell@cpnl.cat).

     

    Print Friendly, PDF & Email
    Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Filtre d’apunts


Establiments col·laboradors

Visita algun dels 36 establiments col·laboradors de Calafell per comprar-hi en català.


Segueix-nos a:


Arxius