• Descobrim establiments emblemàtics i practiquem el català

    establimetn col·la

    El passat 11 de febrer, els alumnes d’un curs de nivell bàsic 2 de la delegació de Ciutat Vella van fer 5 rutes per practicar el català i descobrir alguns dels establiments més emblemàtics del barri.

    En total es van visitar 15 establiments col·laboradors del Programa Voluntariat per la llengua. Tots els establiments col·laboradors han ressaltat la importància de realitzar activitats com aquesta per ser conscients que hi ha persones que volen parlar en català i  sovint es troben amb dificultats per practicar-lo.

    D’altra banda, l’alumnat que va participar en aquesta activitat ha valorat molt positivament una iniciativa com aquesta per poder practicar el català fora de l’aula i per conèixer establiments emblemàtics del barri.

    Els establiments que van participar a les rutes són:

    La panera dels tresors, Abracadabra llibres, El Rei de la màgia, La Colmena, Cereria Subirà, Papirum,  Planelles Donat SA, Merceria Santa Ana, Humus vestir sostenible, Papabubble Caramels artesans, Tarlatana Enquadernacions, Papereria Regina, Sombrereria Obach, La Manual Alpargatera i Jocs Mallart.

    OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta